Tietoja

Tietoja

Hei!

Koska tulit sketchupakatemia.fi -sivustolle, luultavasti etsit lisätietoa SketchUpista.

Ja koska tulit tälle Tietoja-sivulle, luultavasti etsit lisätietoa siitä, mikä tämä Sketchupakatemia oikein on ja kuka sitä ylläpitää.

Sivuston tarkoituksena on tarjota eritasoisille käyttäjille ohjeita ja vinkkejä siitä, kuinka SketchUpia voi käyttää ja miten sen avulla pystyy tekemään 3D-malleja näppärästi.

Esimerkkejä aiheista:

1. Jos olet vasta aloittamassa: Ohjeita käytön aloittamiseen ja käyttöliittymän säätämiseen

2. Jos olet päässyt alkua pidemmälle, mutta haluat tehostaa työtäsi: Pikanäppäimien käyttö

3. Kun olet jo tekemässä pohjapiirustuksia: Kuinka teen vinoja seiniä

Pistin Sketchupakatemia.fi:n pystyyn kesällä 2016. Päädyin tekemään sivuston, koska SketchUp on maailmalla yksi suosituimmista CAD-ohjelmista. Ja tietysti myös siksi, että suomenkielisiä ja ajan tasalla olevia ohjeita ja vinkkejä ohjelman käyttöön löytyy yllättävän vähän.

"Suomenkielisiä ja ajan tasalla olevia ohjeita ja vinkkejä SketchUpin käyttöön löytyy yllättävän vähän."

Internet on pullollaan tietoa SketchUpista, mutta toivon mukaan pystyn tuomaan oleellisimmat asiat esille omalla selkeällä tavallani.

Pyrin päivittämään sivuston sisältöä tasaisella tahdilla. Tuotan materiaalia sekä kirjallisena että videoina. Jatkossa varsinkin käyttöoppaan tyyppiset asiat tulevat olemaan videomuodossa ja mahdolliset laajemmat kokonaisuudet verkkokurssina.

Sivuston takana olen minä, Lasse Home. Päätyöni on kouluttaa CAD-ohjelmien käyttäjiä tekemään suunnitelmiaan ja 3D-mallejaan entistä paremmin. Toimin oman yritykseni Cadlink Oy:n kautta. Koulutun, konsultoin ja räätälöin erilaisia CAD-järjestelmiä ja kirjoitan kirjoja ja koulutusmateriaaleja ja teen CAD-objekteja rakennusalalle. Olen siis tekemisissä erilaisten CAD-systeemien kanssa päivittäin.

Olen innokas SketchUpin käyttäjä ja kouluttaja vuodesta 2007. Puuhailen edelleen paljon myös muiden CAD-ohjelmien kanssa, mutta SketchUp on suosikkini.

Kun en ole kouluttamassa tai kirjoittamassa koulutusmateriaaleja, minut löytää parhaiten Espoon keskuspuiston kallioilta maastopyöräilemästä. Ja kun vain mahdollista, pyrin yhdistämään maastopyöräilyn toiseen suosikkiharrastukseeni eli matkusteluun.

Otan mielelläni vastaan palautetta sivuista ja siitä mitä sinä mahdollisesti haluaisit käsiteltävän ohjeissa ja artikkeleissa.

terveisin

Lasse / 050-589 7600

lasse@sketchupakatemia.fi

 

PS.

CAD-koulutusmateriaalit oppilaitoksille - lisätietoa koulutusmateriaalit.fi

Muista palveluistani löydät lisätietoa Cadlink Oy:n sivuilta - cadlink.fi