"SketchUp-pikaopas on lyhyt ja ytimekäs opas SketchUpin käytön aloittamiseen.

Tilaa SketchUp-vihjeet ja vinkit sähköpostiisi nyt. Saat käytännönläheisiä ohjeita SketchUpin käyttöön, ja bonuksena ilmaisen SketchUp-pikaoppaan.

SketchUp-pikaopas

Aloita SketchUpin käyttö oikealla tavalla.

Vihjeet ja vinkit -viesteistä ja pikaoppaasta löydät:

Käytännönläheisiä vinkkejä


Sähköpostiviestit ja pikaopas sisältävät käytännönläheisiä vinkkejä, joiden avulla saat SketchUpin käyttöösi oikealla tavalla ensi hetkestä alkaen.

Apua käytön aloittamisen


Pikaopas näyttää sinulle tärkeimmät toiminnot, joita tarvitset alkuun pääsemisessä.

Täsmäohjeita


Täsmäohjeita mm. oikeiden mittayksiköiden valintaan, mallin katseluun, pikanäppäimien käyttöön, tarkkojen mittojen syöttämiseen, apuviivoihin, yms

Arvostamme yksityisyyttäsi. Emme lähetä roskapostia. Jos et pidä sisällöstä, voit peruuttaa sähköpostiviestien tilauksen milloin tahansa.

Katso tietosuojaseloste tästä.

Opas on selkeä ja siihen on koottu keskeiset asiat, millä pääsee alkuun. Tästä on hyvä aloittaa ohjelman käytön harjoittelu. Kiitos!

Emilia Kielo

En olisi tullut toimeen ilman pikaopasta. Olen kyllä kokeillut SkechUpia ilman opasta, eikä siitä tullut mitään... Yksikään evä ei liikahtanut... Joten suurkiitos!

Inga Kokko

Tilaa SketchUp-vihjeet ja vinkit sähköpostiisi

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sähköpostiisi tuoreimmat vihjeet ja vinkit SketchUpin käyttöön, sekä bonuksena ilmaisen pikaoppaan.

SketchUp-pikaopas on lyhyt ja ytimekäs opas SketchUp-käytön aloittamiseen.

Pdf-muotoinen opas sisältää käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla saat SketchUpin käyttöösi oikealla tavalla ensi hetkestä alkaen.

Copyright 2018, sketchupakatemia.fi / Cadlink Oy

Arvostamme yksityisyyttäsi  | Tietosuojaseloste