Sopimusehdot

 • Cadlink Oy / sketchupakatemia.fi

  Käyttö- ja sopimusehdot

  Cadlink Oy:n ja niiden hallinnoimien sivustojen käyttö- ja sopimusehdot.
  Voimassa 01.05.2021 alkaen.

  sketchupakatemia.fi sivusto on tarkoitettu kaikille SketchUpista kiinnostuneille.

  Sivuston tavoitteena on auttaa sinua käyttämään SketchUpia paremmin ja tehokkaammin.

  Jotta sivuston käyttö olisi mahdollisimman hyödyllistä, toivon, että luet nämä käyttöehdot huolellisesti läpi.

  Käyttämällä sivustoa, lataamalla ilmaista materiaalia, ostamalla verkkokursseja, e-kirjoja tai henkilökohtaista valmennusta (jatkossa tuotteet, palvelut, materiaalit) hyväksyt automaattisesti nämä käyttöehdot, tietosuojaehdot sekä erilliset sopimusehdot, joihin löydät linkit sivustojen alalaidasta. Nämä ehdot sitovat sinua ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

  Mikäli et syystä tai toisesta pysty hyväksymään näitä ehtoja, sivustojen käyttö tulee välittömästi lopettaa.

  Tämän sopimuksen hyväksyvät Cadlink Oy (jatkossa yritys, me, minä, alv-tunnus FI09502314) ja palvelujen, tuotteiden ja materiaalien käyttäjä (jatkossa lukija, sinä, asiakas).

  Tiivistelmä käyttöehdoista

  Et omista sivustoilla olevaa kirjallista-, video- tai muussa muodossa olevaa sisältöä.
  Saat tuotteisiin ja palveluihin rajatun käyttöoikeuden, ellei siitä ole erikseen sovittu.
  Et saa jakaa käyttäjätiliä, käyttäjätunnusta ja/tai salasanaa tai muuten suljettua sisältöä millään tavalla eikä sitä saa julkaista missään muualla ilman erillistä lupaa.
  Jos lähetät palveluihin omaa sisältöäsi, kuten kuvia, tekstejä, video- tai äänitiedostoja, niiden kaikki oikeudet säilyvät edelleen sinulla mutta myönnät niihin käyttöoikeuden myös minulle. Voin hyödyntää lähettämääsi materiaalia markkinointitarkoituksiin.
  Et saa lähettää sivustoille tai palveluihin sopimatonta sisältöä ja vastaat omista toimistasi.
  Sitoudut maksamaan ostamasi tuotteet ja palvelut.
  Joissakin tapauksissa tuotteilla ja palveluilla ei ole peruuttamisoikeutta.

  1) Immateriaalioikeudet

  Kaikki sivustoilla ja palveluissa julkaistava aineisto on Cadlink Oy:n tavaramerkkioikeuden, tekijänoikeuden ja/tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta, poislukien kolmansien osapuolten tuottamia ja sivustolle mahdollisesti liitettyjä palveluita, kuten kommentit.

  Pidätän kaikki oikeudet sivostolla ja niiden sisältämissä tuotteissa ja palveluissa julkaistavaan aineistoon.

  Sivustoilla olevaa materiaalia saa selata, lukea ja ilmaista materiaalia saa ladata omalle koneelle ja tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

  Aineistoa saa käyttää ainoastaan henkilökohtaiseen tai oman yrityksen käyttöön. Yrittäjänä sinulla ei ole lupaa käyttää näitä tietoja omien asiakkaiden palvelujen tuottamiseen tai parantamiseen. Jäljennöksiä ja osaa niistä ei saa myydä, antaa, jakaa tai luovuttaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin www-sivustoihin ilman erillistä lupaa.

  2) Palvelujen sisältö ja käyttö

  Ilmaiset materiaalit, jotka on saatavilla suoraan blogista ilman rekisteröitymistä, on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille. Sitä nuoremmat tarvitsevat huoltajan luvan sisällön käyttämiseen.

  Rekisteröitymistä vaativat ilmaiset ja maksulliset tuotteet, palvelut ja materiaalit on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille. Sitä nuoremmat henkilöt saavat käyttää rekisteröitymistä vaativaa materiaalia vain huoltajan/huoltajien luvalla.

  Palvelut sisältävät muun muassa osallistumisen verkkokursseille ja käyttöoikeuden palvelun sisältöön.

  Palvelut saattavat sisältää kolmansien osapuolten mainoksia ja/tai linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Sivusto ei ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustoilla ja/tai materiaaleissa olevasta sisällöstä.

  Sivusto voi muuttaa palveluja ja tuotteita, poistaa, lisätä, muokata tai vaihtaa niitä ilman ennakkovaroitusta.

  Sinulla ei ole oikeutta ostaa tuotteita tai palveluita sivustoilla esitetyillä hinnoilla jos teet verkkokursseja omille asiakkaillesi samoista aiheista.

  Näissä tapauksissa palveluiden ja tuotteiden käyttö katsotaan oman ammattitaidon ja liiketoiminnan kehittämiseksi. Tällöin sinun on oltava ensin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen lasse.home@cadlink.fi koulutuslisenssin hankkimiseksi.

  Näiden ehtojen rikkominen johtaa korvausvaatimuksiin.

  2.1) Palvelujen käyttö ilman rekisteröitymistä

  Jotkin palvelut ja tuotteet on saatavilla ilman omien tietojen antamista (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite).

  Tällöin palveluja ja tuotteita voi käyttää vain siinä määrin, kuin yritys katsoo sopivaksi. Yritys pidättää itsellään oikeuden vaihtaa, muuttaa, poistaa tai lisätä tuotteita ja palveluita ilmaisesta maksulliseksi ja maksullisesta ilmaiseksi tai että niiden käyttö vaatii rekisteröitymisen.

  2.2) Palvelujen käyttö rekisteröitymisen jälkeen

  Jotkin palvelut ja tuotteet sekä ilmaiset materiaalit vaativat rekisteröitymisen joko sähköpostilistalle tai erilliselle kurssisivulle. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa vähintään aktiivisesti käyttämäsi sähköpostiosoite.

  Tuotteiden ja palveluiden ostamisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa myös etu- ja sukunimesi, osoitteesi sekä mahdollisesti muita henkilötietoja.

  Sinun tehtäväsi on vastata tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Yritys ei vastaa vahingoista, jotka saattavat aiheutua, mikäli ilmoitat vääriä tietoja yritykselle.

  Saadessasi käyttäjätunnuksen ja salasanan tuotteen/palvelun ostamisen yhteydessä, tiedät, että ne ovat aina henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa eteenpäin.

  Yritys ei vastaa salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen sopimattomasta tai laittomasta käytöstä, mikäli nämä tiedot paljastuu. Viime kädessä sinä yksin olet vastuussa vahingosta, joka aiheutuu yritykselle ja itsellesi, mikäli luovutat tietojasi kolmansille osapuolille.

  Voit käyttää ja esittää vapaasti saatavilla olevia materiaaleja yksityisessä käytössä ja julkisessa opetuskäytössä seuraavin ehdoin:

  sisältöjen lähteeksi tulee mainita sketchupakatemia.fi
  sisältöjen sisältämien linkkien ja/tai mainosten näkyvyyttä ei saa estää
  kaikkiin tekemiisi kappaleisiin ja viitteisiin tulee sisältyä verkko-osoite sketchupakatemia.fi tai tarkempi URL-osoite sketchupakatemia.fi sivustolta
  digitaalisissa materiaaleissa tämä verkko-osoite on esitettävä toimivan linkin muodossa
  voit viitata sisältöön esimerkiksi seuraavalla tavalla:
  Lähde: sketchupakatemia.fi - Kuinka aloitan SketchUpin käytön (jos et voi käyttää linkkiä, kirjoita URL-osoite näkyviin)

  2.3) Käyttäytyminen

  Olet henkilökohtaisesti vastuussa omasta käytöksestäsi sekä viesteistä että tekemistäsi toimenpiteistä. Vastuu kattaa kaikki viestit, jotka lähetät Facebookin, sähköpostin tai muun viestiliikenteen välityksellä.

  Lähettämällä omia mielipiteitäsi julkisesti, vapautat yrityksen kaikenlaisesta vastuusta, jotka saattavat aiheutua lähettämästäsi tiedosta tai sisällöstä.

  Seuraavaa sisältöä ei hyväksytä missään yrityksen kanavassa:

  laiton, haitallinen tai herjaava sisältö, sen lähettäminen tai levittäminen
 • laiton hakkerointi, krakkerointi tai väärän tai turmeltuneen ohjelmiston levittäminen
 • laiton teko palvelujen tai tuotteiden käytön yhteydessä mukaan lukien kolmansien osapuolten tekijänoikeutta tai muita immateriaalioikeuksia
 • loukkaavan tiedon tai materiaalin lähettäminen
 • näiden ehtojen väärinkäyttö
 • muiden käyttäjien, henkilöiden tai ryhmien uhkaaminen, kiusaaminen, ahdistelu, vainoaminen tai häirintä
 • tekeytyminen toiseksi henkilöksi
 • muiden käyttäjien tietojen levittäminen
 • tuotteiden, palveluiden, ehtojen kopiointi ja hyödyntäminen omassa liiketoiminnassa

Mikäli yritys katsoo, että olet rikkonut näitä ehtoja ja/tai käyttänyt tuotteita ja/tai palveluita väärin, yritys voi oman harkintansa mukaan ja ilman minkäänlaista vastuuta sinua kohtaan antaa varoituksen, estää pääsysi tuotteisiin, palveluihin ja materiaaleihin tai poistaa käyttäjätunnuksesi kokonaan.

Yritys ei ole velvollinen ilmoittamaan sinulle tietojen poistamisesta mutta voi oman harkintansa mukaan tällaisen ilmoituksen tehdä.

3) Maksuehdot

Nämä ehdot koskevat sinua, jos ostat yritykseltä maksullisen tuotteen tai palvelun. Yritys tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja jotta ostosten tekeminen olisi kannaltasi mahdollisimman sujuvaa.

Sinun on aina annettava oikeat laskutus- ja yhteystiedot ostohetkellä. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Stripe ja Holvi. Maksua suoritettaessa ja tiliotteella maksun saajana voi näkyä Cadlink Oy, Stripe tai Holvi.

Yritys ei vastaa sopimuksista, jotka teet kolmansien osapuolten kanssa ostaessasi tuotteita. Esimerkiksi jos ostat tuotteemme osamaksulla, tällöin maksuvelvollisuutesi voi siirtyä täysin sinun ja osamaksupalvelua tarjoavan luottolaitoksen väliseksi. Sinun on aina tarkistettava kolmannen osapuolen ehdot kun valitset maksutapaa.

Yritys ei vastaa missään tilanteessa kolmannen osapuolen sinulta perimistä maksuista.

Jos maksat ostoksesi laskulla, viivästyneestä maksusta voidaan periä sinulta korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut.

Yritys voi katkaista pääsysi ostamiisi tuotteisiin, palveluihin ja materiaaleihin sekä mahdollisiin yhteisöihin viivästyneiden tai maksamattomien laskujen takia. Tämä ei kuitenkaan poista maksuvelvollisuuttasi. Voimme siirtää maksamattomat laskut perintätoimiston perittäviksi.

Avaamme pääsyn maksamiisi tuotteisiin sen jälkeen, kun koko jäljellä oleva maksu on maksettu kokonaisuudessaan.

4) Peruutusehdot

Digitaalisilla tuotteilla on kuluttajansuojan mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus, mikäli yritys ei ole aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamista tai kuluttajalle ei ole kerrottu, että peruutusehto poistuu, kun tuotteen toimittaminen aloitetaan.

Mikäli asiakas saa digitaalisen tuotteen käyttöönsä välittömästi oston jälkeen, kuluttajansuojan mukaista 14 päivän peruuttamisoikeutta ei ole, ellei yritys ole sitä itse erikseen antanut. Tarkista aina tuotekohtaisesti onko rahat takaisin takuu tai peruutusoikeus voimassa.

https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Muiden tuotteiden kohdalla kuluttajan 14 päivän peruuttamisoikeus on voimassa.

Kuluttajalla ei ole Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän vaihto- ja palautusoikeutta, koska kyseessä on tuote, jonka asiakas saa käyttöönsä välittömästi.

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt samalla, että peruutusehto poistuu samalla hetkellä, kun yritys aloittaa tuotteen toimittamisen. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteiden osto tulee keskeyttää.

Jos haluat peruuttaa ostoksesi, ota yhteyttä välittömästi sähköpostilla lasse@sketchupakatemia.fi tai lasse.home@cadlink.fi ja kerro selkeästi, minkä tuotteen haluat peruuttaa sekä mille tilille rahat palautetaan.

Tilinumero tulee ilmoittaa IBAN-muodossa.

Palveluiden maksamatta jättäminen ei ole riittävä peruutusilmoitus.

Peruutusilmoituksen yhteydessä maksamme 90 % maksamastasi summasta takaisin. 10 % menee maksujen peruuttamisesta ja rahojen välittämisestä aiheutuneisiin kustannuksiin.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi ennen peruuttamisajan päättymistä.

5) Vahingonkorvausvastuu

Yritys ei missään tapauksessa ja tilanteessa vastaa sinun henkilökohtaisista päätöksistä johtuvista välittömistä ja välillisistä tuloksista. Yritys ei myöskään missään tilanteessa vastaa palvelujen, tuotteiden tai materiaalien pohjalta tehtyjen henkilökohtaisten päätösten seuraamuksista tai näiden päätösten aiheuttamista tuloksista.

Sinun ja yrityksen välillä on sovittu, että käytät ilmaisia ja maksullisia tuotteita, palveluita ja materiaaleja oman harkintasi ja kykysi mukaan. Olet täysin vastuussa niistä tuloksista, joita saat.

Yrityksen tärkein tehtävä on laatia materiaalit, palvelut ja tuotteet mahdollisimman käytännönläheisiksi ja konkreettisiksi, jotta niiden avulla tiedon oppiminen on mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista.

Tuotteet, palvelut ja materiaalit ovat saatavilla sellaisenaan kuin ne ovat. Yritys varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, vaihtaa, lisätä tai poistaa tuotteita, palveluita ja materiaaleja sivustoilla.

Soveltuvan lain sallimissa rajoissa yritys ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina mutta ei rajoittuen tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, voitojen tai tulojen menetykseen tai liiketoiminnan keskeytymiseen, jotka johtuvat tuotteiden, palvelujen, palvelimen ja/tai kurssialustan käytöstä tai käytön estymisestä.

6) Force Major

Yritys ei ole vastuussa siitä, jos palvelin, verkko tai nettiliittymä ei toimi. Yritys ei myöskään ole vastuussa siitä, jos et syystä tai toisesta pysty lataamaan materiaaleja omalle koneellesi tai materiaalit latautuvat hitaasti.

7) Henkilötietojen kerääminen ja luovuttaminen

Yritys noudattaa kaikessa henkilötietojen keräämisessä tietosuojalakia. Lisätietoja voit lukea rekisteriselosteesta.

Yritykselle luovutetut tiedot käsitellään Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Salaisia tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan lain sitä edellyttäessä.

8) Näiden käyttöehtojen muuttaminen

Yritys varaa itselleen oikeuden muuttaa, lisätä tai poistaa tietoja näistä käyttöehdoista oman harkintansa ja lainmuutosten johdosta.

Sinä sitoudut säännöllisesti tarkistamaan käyttöehtojen sisältö. Käyttämällä tuotteita, palveluja ja materiaaleja, katsotaan sinun hyväksyvän nämä käyttöehdot.

Yritys ylläpitää kulloinkin voimassaolevien käyttöehtojen paperiversiota. Käyttöehtojen paperiversion ehdot ja määräykset syrjäyttävät kaikkien sen kanssa ristiriidassa olevien käyttöehtojen ehdot ja määräykset

9) Erimielisyydet ja sovellettava laki

Nämä käyttöehdot on laadittu, jotta erimielisyyksiä ei syntyisi. Jos erimielisyyksiä kuitenkin syntyy, pyrimme aina ratkaisemaan ne ensisijaisesti keskustelemalla ja tätä sopimusta tutkimalla.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki näistä käyttöehdoista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti Itä-Suomen Käräjäoikeudessa.

Nämä käyttöehdot eivät rajoita sinulla olevia sinuun soveltuvan lain nojalla olevia oikeuksia kuluttajana.

Asiakasreklamaatioissa toivomme, että otat aina ensin yhteyttä yritykseen, sillä haluamme varmistaa tyytyväisyytesi kaikkien mahdollisuuksien mukaan.

Lisätietoja

www.kuluttajaneuvonta.fi

www.kuluttajariita.fi

10) Yhteystiedot

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta lasse@sketchupakatemia.fi tai lasse.home@cadlink.fi